HÍREK

2018/2019-es megyei I.osztály


2018 november 25.


A megyei I. osztály 15., őszi utolsó fordulójának vasárnapi mérkőzésén:
HERÉD–EGERSZALÓK 4–0 (1–0)
Heréd, 80 néző. V.: Darók Attila (Dajkó, Koroknai).
HERÉD: Pásztor K. – Lengyel (Mag, 46.), Szabó B., Baranyi R. (Kollár P., 83.), Tancsik, Ivony, Nagy Sz., Földi A., Tari Sz. (Tóth D., 84.), Tóth M. (Jobbik, 89.), Fótos. Edző: Labancz Róbert.
EGERSZALÓK: Kelemen G. (Farkas K., 62.) – Stark, Nagy G., Baji P., Molnár A. (Szeles, 77.), Lezsák (Szilágyi B., 62.), Baji Á., Érsek, Simon R. (Lakó, 62.), Danó Zs., Neumann. Edző: Horváth Tamás.

GÓL: Baranyi R. (32. – 11-esből), Tari Sz. (51.), Fótos (69., 74.).
JÓK: Pásztor K., Baranyi R., Tari Sz., Fótos, ill. Kelemen, Baji Á., Stark.
LABANCZ RÓBERT: – Jó mérkőzést láttak a nézők, mert az ellenfelünk is a gólszerzésre törekedett, összességében a győzelmünk megérdemelt.
HORVÁTH TAMÁS: – Úgy kaptunk ki 4–0-ra, hogy 11 olyan lehetőségünk volt a gólszerzésre, amiből mi biztos, hogy gólt kaptunk volna. Az ellenfél minőségi játékosai pedig magabiztosan használták ki lehetőségeiket.


Forrás: HEOL2018 november 17.

Füzesabony SE - Heréd LC                     0 - 1
Gól:


Fótos László


2018 november 11.

Heréd LC - Eger SE II.                             3 - 1 


Tari Szabolcs  (2)
Fótos László  (1)


2018 november 3.

Borsodnádasdi LASE - Heréd LC             3 - 2


2018 október 28.

FC Hatvan - Heréd LC                                 6 - 0


2018 októbert 20.

Heréd LC - Lőrinci VSK                              1 - 1
Gól:

Fótos László

2018 október 13.

Besenyőtelek SC - Heréd LC                            1 - 2
Gólok:
Ivony Attila (1)

Fótos László (1)
2018 október 7.

Heréd LC - Bélapátfalva                              2 - 0Gólok:


Tari Szabolcs (1)

Nagy Szilárd (1)2018 szeptember 29.


Marshall - ASE - Heréd LC                                                              2 - 1

Gól:         Tancsik Richard (1)

2018 szeptember 23.

Heréd LC - Maklár SE                                                  2 - 2
Gólok:


Nagy Szilárd  (1)      Ivony Attila (1)2018 szeptember 9.


Heréd LC - Pétervására SE                                       3 - 1

                                                                                                                     

Gólok:Tari Szabolcs (2)

Nagy  Szilárd (1)


2018 szeptember 1.Gyöngyös Energia - Heréd LC                                       4 - 0


2018 augusztus 26.

Heréd LC - Gyöngyöshalász SE                                      2 - 3     

Gólok:


Fótos lászló (1)


Ivony Attila (1)
2018 augusztus 18.


Felsőtárkány SC -Heréd LC                                           1 - 5

Gólok:

Fótos László (3)

Tancsik Richard (1)


Ivony Attila (1)2018 április 22


Heréd LC - Beton-Termék Felsőtárkány                                 2 - 2

Gólok: Fótos László (2)


2018 április 15

Egerszalók SE - Heréd LC  2 - 1


2018 április 10Változás a kispadon!

Labancz  Róbert a HLC új vezetőedzője2018 április 8


Heréd LC - Besnyőtelek SC  0 - 1

2018 április 7.


U-19 es bajnoki mérkőzés


Heréd - Besenyőtelek 0-1 (0-1)
Összeállítás : Bernáth R.,Vida Á.,Juhász V.,Szepesi Á.,Kiss J.,Kiss L.,(Oszwald O.) Jobbik M.,Kis B.,(Tábi D.), Mag Z.,Veres T.,Tóth D.

Kiállítva : Szepesi Á.,(93.' ,2.sárga,fegyelmezetlenség !!! )

Kissé megzavarta a csapatot az 1. percben kapott gól ,nem erre készültünk !Dicséret illeti a játékosokat , hiszen az utolsó pillanatig nyílttá tudtuk tenni az eredményt a listavezető ellen !Egymásért küzdöttünk , hajtottunk ! Bernáth Roli nagyszerűen védett , meg volt az esély az egy pont megszerzésére is , de az adódó helyzeteinket nem tudtuk értékesíteni ! A további sikeres szerepléshez ilyen hozzáállásra van szükség , de tudunk mi ettől jobban is játszani !

Gohér Janos edző


2018 március27

Heréd LC - Energia SC Gyöngyös   O - 3


2018 március22


Pétervására SE - Heréd LC  3-2 (1-1)


Kikaptunk, de nem érdemeltünk vereséget. Kaptunk két tizenegyest, és az ellenfél 4x lőtt összesen kapura az egész mérkőzés alatt(a büntetőkkel együtt). 
Tisztességgel tettük a dolgunkat, azonban mégis hiányzott az átütő erő a játékunkból, köszönhetően ismét a balszerencsének, vagy inkább pár másodperces figyelmetlenségeknek, egyéni kihagyásoknak. Egyébként a pálya teljesen alkalmatlan volt a játékra, ennek ellenére becsülettel próbáltunk játszani az ellenfelünkkel ellentétben. 
Tökéletes kontra végén szerzett Baranyi gólt, és Besszer is gyönyörű egyéni akcióból szerzett a végén találatot, de több alkalommal is pár centin múlott, hogy gólokat szerezzünk.

Minden meccsen rúgunk két gólt, egyértelmű tehát min kell dolgoznunk, egy gólt nem kaptunk még normális tamadást követően. Jönnek a hibák, mert elizguljuk, hezitálunk, de nekem a legfontosabb, hogy látom az akaratot a csapatban. Kellene már egy kis önbizalom, és nagyobb hit, mert ettől sokkal jobbak vagyunk. Sokan vagyunk és mindenki nagy egyéniség, nagyon jó személyiség. Mostmár érik a csapatszellem is, legközelebb a pályán is többet mutatunk majd ebből. 


2018 március 12

Megvan az első tavaszi győzelem

Borsodnádasd-Heréd 0-2 (0-1)

Putnokon az Elek Ákos sportközpontban találkoztunk a borsodi csapattal, ahol végre sikerült győztesen elhagynunk a pályát. A mérkőzést a csapat edzője, Antalóczy Áron értékelte röviden weblapunknak.
- Egész héten éreztem, hogy a csapat kezdi megtenni az első lépéseket az egység kialakulásának érdekében. Egy nagyon hajtós csapat ellen léptünk pályára, ahol be tudtuk bizonyítani, hogy bár az ellenfél szíve hatalmas, a miénk még nagyobb is tud lenni. Nem játszottunk még tetszetősen, de volt bennünk alázat a játék iránt, és mindenki a legjobb tudása szerint próbálta tenni a dolgát. Jól védekeztünk, kellően agresszívak voltunk, és minden párharcba úgy mentünk bele, ahogy én azt elvárom a csapat tagjaitól. Fontos megemlíteni, hogy kapott lap nélkül hoztuk le a meccset, tehát agresszív játékunk nem párosult sportszerűtlenséggel. A támadójátékunkon van még min csiszolni, de úgy gondolom, ha több önbizalmunk van, illetve egy kicsit előrébb járunk a csapatépítésben, akkor győzelmünk nagyobb arányú is lehetett volna. Összességében úgy vélem, hogy nagy erőfeszítéseket tettünk, melyek kifizetődtek, ha mindig így teszünk, akkor az idő elteltével a tetszetős játék sem maradhat majd el. 
Jövő héten a Pétervására csapatával játszunk, ismét idegenben…
- A mostani meccsünk jó alap lehet a jövő hétre, de egy győzelem még nem adhat okot az elégedettségre. Úgy érzem ettől csak éhesebbek lettünk, és végre elkezdünk hinni magunkban. Hétfőtől már csak a következő feladat lebeg minden játékos szeme előtt, Péterkén is nyerni akarunk majd. 
Összeállítás:
Őri D. – Balogh D. (Veres T.), Fehér K., Hajlinger B., Balog B. (Zelman P.), Baranyi R. (Besszer M.), Tancsik R., Barta Á., Nagy Sz. (Zsámboki Á.), Földi A., Fótos L. (Johancsik P.)


Gólszerzők: Balog B. (35.), Besszer M. (79.)
Az utolsó utáni érkező


A Boldog megszűnésével lehetőségünk nyílt a hatvani nevelésű Zsámboki Ádám leigazolására. A fiatal, mindössze 19 éves játékos tökéletesen illik csapatunkba, kiváló rúgótechnikája mellett, nagyon jó a fejpárbajokban is. A hátvédként és középpályásként is bevethető játékos csapatunk fontos tagja lehet a jövőben. 

Köszöntünk Ádám! Minden bele! 
Borsodnádasd U19 - Heréd U19 2-8 (0-5)


Góllövők :Tóth D.(3),Kiss L.(2),Jobbik,Mag,Kis B.

Kiállítva :Vida (2 sárga)

Összeállítás : Bernáth -Vida,Juhász,Kis B.,Kiss J.,-Oszwald,Jobbik,(Andrássy K.), Tábi D.,Mag,Kiss L.-Tóth D.

A Putnokon lejátszott harmadik tavaszi bajnoki mérkőzésen , közepes játékkal , de így is biztos győzelmet arattunk a sereghajtó ellen .

Vasárnap Pétervásárára utazunk a 13 órakor kezdődő bajnoki mérkőzésre , bízva a jó folytatásban !Gohér János edző


2018 március 5
Vereség az első tavaszi bajnokin

Heréd Lc- Hevesi LSC 2-4

Fájó a vereség, mert több volt ebben a meccsben. Úgy kezdtünk, ahogy elterveztük, de a kialakított helyzeteket sorra elpuskáztuk, és ahogy az lenni szokott, az ellenfél büntetett érte. A hátrányunk ellenére mi továbbra is próbáltuk játszani a játékot, de egy szituációban óriási hibákat vétett több játékosunk is, melyből megszületett a Heves második találata is, elképesztő jelenetsor volt.

A félidőben próbáltuk rendezni a sorokat, és minden erőnkkel azon voltunk, hogy visszajöjjünk a mérkőzésbe. A félidő eleji nyomásnak meg is lett az eredménye, büntetőhöz jutottunk, amit azonban nem sikerült értékesítenünk. Ez nyilvánvalóan nem hatott jól morálisan a társaságra, elég volt egy pár perces rövidzárlat, és a Heves két kapu előtti kavarodást kihasználva el is döntötte a mérkőzést. Amit becsülök a csapatban, hogy ezen a ponton nem adták fel a fiúk, hanem tovább küzdöttek, aminek két szépítő találat lett az eredménye. Szabó Bertold egy elé pattanó labdát a 16-oson kívülről vágott bődületes erővel a kapuba, majd Nagy Szilárd értékesítette a második megítélt büntetőnket. Volt kapufánk és több nagyszerű lehetőséget is kialakítottunk, ahol az utolsó mozdulatokba sajnos hiba csúszott. Benne volt, hogy felzárkózunk egy gólra, és akkor a végjátékban lehetett volna bármi. Az utolsó percekre már teljesen szétszakadt a pálya, rúghattunk, de kaphattunk is volna az ellenfél veszélyes kontráiból gólokat.
Összességében úgy láttam, hogy a mérkőzés fordulópontjai nem nekünk kedveztek, és a szerencse sem pártolt mellénk. Van még hová fejlődni, de levonjuk a konzekvenciákat és holnaptól már csak előre tekintünk.


Összeállítás:


Őri Dávid – Nagy Szilárd – Fehér Kristóf – Oldal Gábor (Hajlinger Balázs) – Barta Ákos – Földi Arnold (Baranyi Richárd) – Szabó Bertold – Besszer Máté – Fótos László – Balogh Dávid (Tancsik Richárd) – Balog Bence


2018 március 4.


Heréd U19 -Heves U19 2-0 (0-0)

Góllövők : Kiss L., Jobbik M.

Hatvanban a műfüves pályán lejátszott mérkőzésen közepes játékkal is sikerült újabb győzelmet aratnunk .Nehezen sikerült feltörni a jó erőkből álló ellenfél védelmét , de a második félidő fegyelmezett csupa szív játékával sikerült ! Külön öröm , hogy nem kaptunk gólt ! A szánkra jobban kellene vigyázni , mert a fölöslegesen összeszedett sárga lapok még vissza köszönhetnek !Átlagos teljesítmények mellett kiemelkedett Jobbik Milán és Kis Bence teljesítménye!Vasárnap Borsodnádasdra utazunk az újabb győzelem reményében 
!Összeállítás : Muhari G. - Vida Á.,Szepesi Á.,Juhász V.,Kiss J.- Lakos M.(Andrássy K.) ,Jobbik M.,Kis B.,Mag Z.,Kiss L.- Tóth D.
Gohér János edző2018 február 26


Heréd U19 - Boldog U19 3-1 (1-0)


Végre sikerült lejátszani az őszi szezonban elmaradt bajnoki mérkőzésünket Hatvan a műfüvön !

Összeállítás: Bernáth-Vida,Juhász,Szepesi,Kiss J.,-Lakos,(Andrássy K.)Jobbik,Kis B.,(Tábi D.) ,Mag,Kiss L.,(Kajlinger)-Tóth D
Góllövő: Tóth D.(3)
Régen várt jó játékkal sikerült elkezdeni a tavaszi szezont ! Öröm volt nézni a játékot és a hozzáállást a szomszédvár rangadón ! Rengeteg szép támadást vezettünk és dolgoztuk ki helyzeteket, akár két számjegyű is lehetett volna győzelmünk !
Nem volt gyenge teljesítmény a CSAPAT-ban de ki kell emelnem Tóth Dani, Jobbik Milán,Mag Zoli ,Szepesi Ádám, Vida Ákos és Lakos Martin teljesítményét !Ez a játék bizakodásra ad okot , remélem feledtetni tudjuk a gyenge őszi szereplést !Ehhez az kell , hogy minél többet járjatok edzésre, többet tudjunk gyakorolni , akkor az eredményt látjátok. 
Gohér János edző


2018 február 18


Újabb győzelem

Legutóbbi mérkőzésünkön az Atkár csapatával játszottunk, ahol magabiztos 6-0-ás győzelmet arattunk. Az eddigi mérkőzésekhez képest sokkal fegyelmezettebben játszottunk, a védekezésünk rendben volt, sokkal agresszívabban próbáltunk labdát szerezni mint az eddigi meccseken. A mérkőzés nagy részében a mi akaratunk érvényesült, rengeteget tudtuk birtokolni a labdát, és gyönyörű gólokat szereztünk.

Összeállítás:
Őri Dávid - Veres Tamás(Juhász Viktor) - Filipó Zoltán - Oldal Gábor - Barta Ákos(Szegedi Tamás) - Zelman Pál(Besszer Máté) - Földi Arnold - Baranyi Richárd - Balogh Dávid - Fótos László(Johancsik Péter) - Balog Bence

Gólszerzők: Balog B. (3), Fótos (2), Besszer

2017/2018-as tavaszi keret

Kapusok: 
Őri Dávid, Czák Attila
Mezőnyjátékosok:
Nagy Szilárd, Túri Zoltán, Fehér Kristóf, Oldal Gábor, Tancsik Richárd, Filipó Zoltán, Hajlinger Balázs, Barta Ákos, Földi Arnold, Szegedi Tamás, Szabó Bertold, Zelman Pál, Beraki András, Besszer Máté, Baranyi Richárd, Kollár Péter, Balogh Dávid, Johancsik Péter, Veres Tamás, Fótos László, Balog Bence, Tari Szabolcs, Carvalho Adilson

Fiatalok akikre számíthatunk:
Mag Zoltán, Jobbik Milán, Szepesi Ádám, Juhász Viktor, Tóth Dániel, Lakos Martin, Kiss László

Sérültek
Szundi Zsolt, Kovács Zsolt


Átigazolások
Csapatunk az elmúlt átigazolási időszakban a következő változásokon ment keresztül:
Korábban írtuk, hogy csatlakozott hozzánk Nagy Szilárd, Balogh Dávid és Czák Attila. A visszatérők névsorát tovább gyarapítja a fiatal Szepesi Ádám. A hátvéd Mezőkövedről tért vissza, rá minden bizonnyal a felnőttek között is számíthatunk a tavasztól. Az alábbiakban röviden bemutatjuk csapatunk új igazolásait.

Fótos László
Nb3-ból, a Gyöngyös csapatától érkezik hozzánk Fótos László. A 23 éves játékos korábban minden csapatában meghatározó szerepet töltött be, és szép számmal be is talált az ellenfelek kapujába. Köszöntök téged Laci, és kívánjuk, hogy érezd jól magad nálunk.


Szabó Bertold
A szintén 23 éves futballista az FC Hatvan csapatától teszi át a székhelyét Herédre. Szülővárosa utánpótlás csapatain kívül, még a fővárosi Szent István SE gárdájánál pallérozódott. Az FC Hatvan színeiben szerzett számos Nb3-as mérkőzéssel a háta mögött nagyot lendíthet most csapatunkon. 
Isten hozott Berti!


Filipó Zoltán
Zoltán is a Szent István SE növendéke volt, majd szerepelt a RAFC-nál és az ESMTK-nál, ahol Nb3-as tapasztalatokat szerezhetett igen fiatalon. Alapembere volt a 2011/12-es NB3-as Tura csapatának, de az elmúlt két évben csupán 2 nagypályás bajnokin lépett pályára. A még mindig csak 28 éves, jó felépítésű védő a hasznára válhat a csapatnak. Üdv. nálunZoli!


Túri Zoltán
A Ferencvárosi nevelésű játékos az elmúlt két évben aktívan nem futballozott. Az alig 21 éves játékos a megfelelő alapoknak köszönhetően, további versenyhelyzetet generálhat a csapaton belül.  Ha, viszont rendszeres edzéssekkel visszanyeri kondícióját, akkor nagy hasznára is lehet egyesületünknek. Hajrá Zoli!


A távozók névsora:
Somogyi Áron (Aszód), Kozsa Tibor (Héhalom), Adorján Gábor (Energia Gyöngyös), Marosi János (-), Tóth Balázs (Pestszentimre)Győzelem az Iklad ellenCsütörtökön este 20:00-tól az Iklad volt az ellenfelünk Gödöllőn, ahol 5-3-as győzelmet arattunk.


Összeállítás:
Őri Dávid (Czák Attila), Nagy Szilárd (Túri Zoltán), Fehér Kristóf, Filipó Zoltán, Oldal Gábor, Barta Ákos, Szabó Bertold, Beraki András (Zelman Pál), Balogh Dávid (Veres Tamás), Baranyi Richárd (Kollár Péter), Balog Bence (Johancsik Péter)
Gólszerzők: Barta Á. (2), Szabó B. (2), Veres T.

Következő mérkőzésünk: Heréd-Atkár, 18.02.17 Hatvan, 17:30


2018 február13


Ifjúsági csapatunk felkészülését értékelte Gohér János, a csapat edzője.

Január 11.-én kezdtük a felkészülést többnyire Heréden, a kis-műfüves pályán, és a faluban végeztük a futómunka nagy részét. Kereken 10 edzésen vagyunk túl, a kapusok felkészítésében Tamási Tibi segít. Mivel az első két bajnokit műfüvön játsszuk, ezért lehetőségünk van 4 alkalommal Hatvanban nagyobb pályán gyakorolni. Részt vettünk Lőrinciben egy teremtornán, és 3 edzőmérkőzéssel készültünk a tavaszi szezonra. Nekünk vasárnap 18.-án 10 órakor kezdődik a bajnokság, hiszen Hatvanban a műfüvön játsszuk le a Boldog elleni elmaradt mérkőzésünket. A keretben annyi változás történt, hogy Sáfrán Ármin abbahagyta a játékot, viszont két játékossal erősödtünk. Szepesi Ádám visszajött Mezőkövesdről és Kiss Bencét sikerült leigazolni Hatvanból. Az edzéslátogatottság és a mérkőzéseken való részvétel nem voltam megelégedve,de ennek ellenére bízom a jobb tavaszi szereplésben!

2018 február 12


Demjénben a csapat

Az Eger elleni mérkőzés után kihasználta az alkalmat a csapat és a Demjéni termálfürdőben lazított egy kicsit. Az összetartás jól sikerült, a hangulat nagyszerű volt, az itt fellelhető kiváló csapategységet kell a pályára is kivinni.   Egerben vendészerepeltünk

.Hétvégén lejátszottuk harmadik edzőmeccsünket, ahol Eger II. számú csapata látott minket vendégül. Az eddigi legjobb játékot bemutató ellenfelünkkel szemben a kezdeti tapogatózás után 3-1-es előnnyel fordultunk a félidőben. A második félidő elején tovább növeltük előnyünket és már 4-1-re is vezettünk. Ezek után még szerezhettünk volna további gólokat, de a helyzetek kimaradtak. Közben kicsit változtattunk, és túlságosan kiengedtünk, ellenfelünk pedig kíméletlen volt. A mérkőzés végén sorra alakította ki a helyzeteit a hazai csapat, amelynek a hajrában sikerült az egyenlítés, és végül az utolsó percekben a győzelmet érő gól megszerzése is. 

Összeállítás:

Őri D.(Czák A.) – Barta Á. - Filipó Z. - Oldal G. – Nagy Sz. (Johancsik P.) – Földi Arnold (Nikl G.) – Besszer M. (Carvalho A.) – Baranyi R. – Veres T. (Kollár P.) – Balogh D. – Balog B.


Gólszerzők: Balog Bence (2), Besszer Máté, Nagy SzilárdÚjabb visszatérő

Czák Attila személyében egy fiatal, kiváló adottságokkal rendelkező kapust igazoltunk. Nagy Szilárd és Balogh Dávid után ismét egy korábbi játékosunk tér vissza egyesületünkhöz. Két hálóőrünk, Kozsa Tibor és Somogyi Áron távozásával új kapust kellett keresnie csapatunknak, és az utóbbi években több helyen is bizonyító Attilát sikerült megszereznie klubunknak. Sok sikert kívánunk! 

2018 február 4.


Második felkészülési meccsen a Visonta csapatával...

Második felkészülési meccsen a Visonta csapatával találkozott a csapat. Álomszerűen kezdődött a mérkőzés számunkra, Balog Bence már a 30. másodpercben óriási gólt akasztott az ellenfél kapujába, körülbelül 25 méterről. A 17. percben már két gólos előnyre tettünk szert, Balog Bence harcolt ki büntetőt, amit Baranyi Richárd magabiztosan értékesített. Két percre rá eldönthettük volna a mérkőzést, de sajnos Balogh Dávid ziccerét bravúrral védte a kapus. Közben a Visontának is voltak ígéretes lehetőségei, és a kezdeményezést is átvette. Nem védekeztünk elég fegyelmezetten, sem elég agresszívan, a támadásvezetésinket sok hiba jellemezte, sajnos keveset mozogtunk a labda nélkül. Az első félidő hajrájában a 36. és 43. percben két óriási védelmi hibát követően ellenfelünk egalizálni tudta az eredményt. A második félidő úgy kezdődött, ahogy az elsőnek vége lett, hibáztunk hátul, melyért ismét büntetett az ellenfél. A 48. percben megszerezte a Visonta a vezetést és ezzel kialakult a végeredmény is, mivel innentől kezdve inkább a küzdés dominált, egy-két támadást eltekintve folyamatos játék nem tudott kialakulni az óriási havazásnak köszönhetően. Pozitívum, hogy jól kezdtünk és a második félidőben volt hajtás, megtettünk mindent, hogy egyenlítsünk, ami megfelelő időjárási körülmények között talán sikerült is volna. Ha a jó játék még várat is magára, egy arasznyit talán sikerült előre lépnünk, a játékosok kezdik megérteni, hogy csak, összetartva, együtt tudnak pozitív változást hozni.

Összeállítás: 

Őri Dávid - Szegedi Tamás ( Juhász Viktor ) - Oldal Gábor - Nagy Szilárd ( Filipó Zoltán ) - Barta Ákos - Veres Tamás ( Tóth Balázs ) - Földi Arnold - Baranyi Richárd ( Mag Zoltán)- Kollár Péter ( Marosi János ) - Balogh Dávid ( Johancsik Péter ) -Balogh Bence.

2018 február 2.                                                                                                                                                              

Erdélyben a fél csapat

Mára már hagyománnyá volt, hogy felnőtt csapatunk tagjai Erdélybe látogatnak telente egy helyi teremtornára. Ilyenkor Simon Sándor szülőföldjére érkezünk, Sepsiszentgyörgyre. Sanyi és barátai fontos szerepet töltenek be az igen rangos tornán, rendre jól teljesítenek. Idén a tavalyi döntős, az idei nagy esélyesen át jutottak a legjobb 16 közé, ahonnan azonban nem sikerült továbblépnie a csapatnak. Ebben az évben először, két gárdát is nevezett Sanyi. A Buliszervíz néven induló együttes sajnos a csoportküzdelmek során elvérzett. A jó hangulatra ennek ellenére sem lehetett panasz, ugyanis tavaly, és idén is különdíjban részesültek Sanyiék. Sikerült ugyanis megvédeni a címüket, az "Éjszaka ördögei" kitüntetést vehette át ismét a csapat, ezzel is bizonyítva, hogymilyen szeretet veszi körül a srácokat. 
Köszönjük a szervezőknek ezúton is a meghívást, és a vendégszeretet! 2018 febuár 2.


Szombaton edzőmeccs

Felnőtt csapatunk a hétvégén a Visonta csapatával mérkőzik meg Gyöngyösön. A hétvégi csapatból még mindig sokan hiányoznak majd sérülés illetve egyéb elfoglaltság miatt, azonban valamivel többen leszünk mint a múltheti Lőrinci elleni mérkőzésen. Több játékosunk is visszatérhet, illetve próbajátékost is várunk.
Hajrá Heréd! 
Mellékletek terület
2018 február 1.


Balogh Dávid érkezik


Nagy Szilárd után ismét korábbi játékosunkkal erősödik felnőtt csapatunk kerete. Dávid az elmúlt időszakban Apcon és Boldogon is megfordult, most pedig nagy örömünkre visszatér hozzánk a villámléptű szélső. 
Sok sikert újra a herédi színekben.

Hajrá Dávid! Isten hozott!


2018 január 28.
Vereség az első felkészülési meccsen.

Tartalékos csapatunk 4-1-es vereséget szenvedett vasárnap a Lőrinci ellenfeleként. 
Összeállítás:
Őri Dávid - Jobbik Milán (Juhász Viktor) - Kollár Péter - Oldal Gábor - Szegedi Tamás - Fehér Kristóf - Tari Szabolcs - Baranyi Richárd  (Pető Tamás) - Tóth Balázs(Carvalho Adilson) - Veres Tamás (Lakos Martin) - Balogh Dávid (Johancsik Péter)

Gól: Balogh Dávid
Jók: Jobbik,Oldal,Veres,Balogh2018 január 23

Mamma Rosa...

Szombaton felnőtt csapatunk a Mamma Rosa pizzériában vendégeskedett. Ezúton is köszönjük a kiváló vendéglátást!
2012 január 21.


Az U13-as korosztályú lányok...

A hétvégén az U13-as korosztályú lányokkal a körzeti Bozsik tornán vettünk részt, ahol a Buják, a Zagyvaszántó és Lőrinci csapatával mérkőztünk meg. A lányok sokat fejlődtek, ki-ki meccseket szoktunk játszani az ellenfelekkel, hol győztesen, hol vesztesen hagyjuk el a pályát, de a lányok szerencsére nagyon élvezik és tudják ez egy tanulási folyamat része. Hajrá Heréd! Kollár Péter2018 január20.

Az U19 is megkedte a felkészülést.

Gohér János vagyok az U-19 edzője .Köszöntök mindenkit az Vörös katlan oldalán !Az U-19-es csapattal január 11.-én elkezdtük a felkészülést a tavaszi szezonra .13.-án teremtornán vettünk részt Lőrincin .Két vereséggel és egy győzelemmel zártuk a csoport meccseket , így nem jutottunk tovább .A héten három edzéssel folytattuk a felkészülést Heréden. A futó munka nagy részét a faluban , a többit a kis műfüvön végeztük .A jövő héten két edzés és vasárnap 12 óra 15 kor egy edzőmérkőzés szerepel a programban az FC Hatvan U-17-es csapata ellen Hatvanban .Az edzések látogatottsága hagy némi kívánni valót , de remélem ez változni fog a héten.


2018 jan.10.

Az első fecske


Visszatér csapatunkhoz Nagy Szilárd. A kiváló játékos egy boldogi kitérő után érkezik vissza hozzánk.
Isten hozott Csana!


5 ifista a felnőtt csapatnál

Több fiatal játékosunk is megkapja a lehetőséget a bizonyításra. Lakos Martin, Kiss László, Mag Zoltán, Jobbik Milán és Juhász Viktor a mai naptól a felnőtt keret tagja. Természetesen továbbra is játszanak ifjúsági csapatunkban, de bízunk benne, hogy a tavasszal a felnőttek között is láthatjuk őket
.


Munkába áll a csapat

A felnőtt csapatunk hat hetes felkészülési programja a mai nappal kezdetét veszi.
HAJRÁ HERÉD!


             


A fenőtt csapat tavaszi felkészülési programja:

továbbiakban...